Пежо Клуб Хмельницкий

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Пежо Клуб Хмельницкий » Общение » Обслуговування BMW

Обслуговування BMW

Сообщений 1 страница 6 из 6

1

Нещодавно пересів з пежо на бмв, порадьте місця, де краще обслуговувати авто? Якщо маєте такі на прикметі?

0

2

Я клієнт автосервісу БМВ  ZOLOTOY Garage https://zolotoygarage.com.ua/ хочу поділитися своїм задоволенням від роботи з цим закладом. Здача моєї БМВ в ремонт виявилася легким процесом завдяки привітному персоналу, який оперативно визначив проблему і вирішив її. Справжні професіонали своєї справи! Моя машина тепер працює належним чином, і я рекомендую всім власникам BMW звертатися саме сюди!

0

3

Я этими вопросами тоже буду в скором времени заниматься. БМВ купил в Америке. Через полтора месяца оно уже должно быть у меня

0

4

Комарянский Жека написал(а):

Я этими вопросами тоже буду в скором времени заниматься. БМВ купил в Америке. Через полтора месяца оно уже должно быть у меня

Круто! А в какую компанию по выкупу вы обращались, если не секрет?

0

5

У мене знову проблема з брудом на кузові після поїздки бездоріжжям. Де можна замовити якісні бризковики для свого позашляховика? Наскільки вони будуть ефективні у захисті від бруду?

0

6

У своєму місті я часто стикаюся з проблемою сміття на дорозі та бруду, зазвичай під час дощів або після них. Це завжди дратує мене, особливо коли моя машина стає вкрита бризками та залишками снігу. Але завдяки тому, що я тут купив бризковики які я вирішив встановити на своє авто, тепер я менше переживаю через це. Вони не тільки захищають кузов від бруду, але й надають моєму авто більш завершеного та стильного вигляду. Тепер я можу насолоджуватися їздою, не турбуючись про те, що моя машина буде виглядати не так гарно, як у сонячну погоду.

0

Вы здесь » Пежо Клуб Хмельницкий » Общение » Обслуговування BMW

Создать форум © iboard.ws Видеочат kdovolalmi.cz