Друзі, останнім часом мене все більше і більше цікавлять новини політики та економіки нашої країни та світу в цілому. Джерел з новинами зараз є дуже багато, але не всім можна довіряти. Тому якщо ви маєте провірені сайти, з правдивими новинами, буду рада почитати.
Джерела новин
Сообщений 1 страница 9 из 9
Поделиться210-05-2023 16:10:58
Згоден з вами, що не всім джерелам можна довіряти. Просто на деяких взагалі така туфта публікується, що жодному слову не вірю. А є серйозні сайти, де завжди можна прочитати чесні новини політики, єкономіки, шоу-бізнеса і т.д., один із моїх улюблених, це: Дізнатися більше на hyser.com.ua hyser.com.ua . Ну, і РІА Новини, звичайно, читаю – як уже без них?
Поделиться310-05-2023 18:24:00
Я через агрегатор новини переглядаю і звідти вже йду за посиланнями, які пропонують - ось і все. А також іноді в ФБ попадаються новини, які репостять мої друзі. Цього мені достатньо.
Поделиться411-05-2023 10:46:19
Моя улюблена книга це завдання для дітей, що сприяє здобуттю навичок дрібної моторики, красивого почерку та вивчення української абетки https://childdevelop.com.ua/programs/3grade/65/ Таблиця множення чисел 2–9. Після опрацювання дитиною завдань робочого зошита ви можете нагородити її спеціальним дипломом, який стане відзнакою за старанне і вправне виконання завдань...
Поделиться520-06-2023 21:22:33
А где почитать о том, с какого возраста можно начинать учится на категорию А ? И как сдать на права. Подскажите.
Поделиться621-06-2023 14:39:32
А где почитать о том, с какого возраста можно начинать учится на категорию А ? И как сдать на права. Подскажите.
На сайте автошколы «Pegas» найдете много полезной информации, вот ссылка на статью о том, как сдать на права категории А https://pegas.od.ua/novosti/kak-sdat-na … ategorii-a Если что-то все таки будет непонятно, обратитесь к их специалистам, там профессионалы ответят на все вопросы и помогут советами.
Поделиться722-02-2024 12:27:47
Друзья, очень круто, что мы тут с вами можем пообщаться про новости и что каждый может высказать свои мысли на счёт последних событий. Очень важно в наше время всегда быть в курсе событий, а так же иметь качественный информационный портал. Я вот в последнее время более детально начал читать про криптовалюту, а именно про тематику bitcoin etf https://delo.ua/ru/tags/bitcoin-etf/ , которая предвещает большие изменения в мире криптовалюты во второй половине 2024 года. Так же, мне очень нравится тот момент, что я могу благодаря этому новостному порталу читать и узнавать различные новости, которые открывают мне все более и более новые тематики и сферы деятельности.
Поделиться801-03-2024 12:47:06
Неймовірно круто, що ми тут можемо дати поради одне одному з приводу новинного порталу, так би мовити поділитися досвідом, котрий без сумніву є у кожного, та кожен може висловити свої думки з того, чи іншого приводу по новинам. Я можу зі свого боку сказати, що за останні років 6-7, я змінив купу новинних порталів, але лише один за весь цей час продемонстрував свою кваліфікацію та якість. З його допомогою, я дізнаюся всі актуальні та перевірені новини про наші міста, до прикладу новини Донецька https://glavcom.ua/tags/donetsk.html зараз читаю більше ніж зазвичай, але також не забуваю і про інші міста. Якщо казати саме за Донецьк, то наразі там сконцентровано більше всього інформаційного простору, що дозволяє краще розуміти ту ситуацію, котра наразі є. Що мене радує, так той факт, що за допомогою цього інформаційного порталу, я можу без жодних проблем завжди перебувати в інформаційному ресурсі, що на сьогоднішній день дуже важливо.
Поделиться911-03-2024 17:47:56
Якраз така стаття розповість вам про те, як і коли Андрій Матюха став новим власником бренду мінеральних вод VODA UA Андрій Матюха Нещодавно Андрій Матюха став власником бренду мінеральної води VODA UA, що добре зарекомендував себе. Цей перехід знаменує собою істотну зміну керівництва бренду, і бачення Матюхи майбутнього VODA UA з нетерпінням чекають. Ставши новим власником, Матюха привносить новий погляд і стратегічний підхід, які потенційно можуть змінити ідентичність бренду на конкурентному ринку мінеральної води. Цікаво буде спостерігати, як Матюха направляє VODA UA до інновацій і зростання в індустрії напоїв, що розвивається.