Скажіть, чи правда у Львові можна купити мотоцикли від виробника Senke за більш вигідною ціною? І ще де аксесуари подивитися порадите?
купити мотоцикл у Львові
Сообщений 1 страница 5 из 5
Поделиться201-10-2022 17:38:02
це ще треба подивитися, що робиться зараз з поставками, а ви звідки будете? Може не лише у Львові купувати вигідно
Поделиться301-10-2022 18:13:58
Ну так зараз куди не глянь, проблеми знайти можна. Але ваш випадок не такий, ви без проблем купити мотоцикл у львові в магазині Moto-Moto або онлайн у них через сайт замовити, я там свій брав і таи і аксесуари є. Я сам зі Львова і своє замовлення навіть того ж дня мені і доставили, навіть не чекав так швидко, а по місту у них день в день доставка, як виявилося
Поделиться414-03-2023 06:58:20
Дякую, як раз шукаю де купити гарний мотоцикл. Але син хоче спортивний, японський.
Поделиться514-03-2023 15:47:38
Зараз є дуже багато хороших онлайн магазинів з відмінним вибором бу мотоциклів. Наприклад, один із них магазин https://motoua.com.ua/ Мій друг купував там кросовий байк і дуже ним задоволений. Хоч пройшов і рік з моменту покупки та байк бу, але він чудово їздить і жодного разу ще не ламався. Тому, якщо вам потрібен якісний та надійний бу мотоцикл, то вам безперечно потрібно шукати його в магазині Мото.