Потрібно зараз вибрати надійну і якісну модель планшета для покупки, тільки ось ще не знаю який варіант буде найкращим в даному плані. Що могли б порекомендувати на даний рахунок?
новий планшет
Сообщений 1 страница 6 из 6
Поделиться210-10-2021 12:59:01
Потрібно зараз вибрати надійну і якісну модель планшета для покупки, тільки ось ще не знаю який варіант буде найкращим в даному плані. Що могли б порекомендувати на даний рахунок?
Надійна модель планшета поняття досить відносне, тут потрібно знати які параметри і функції вам особисто важливі в планшеті, щоб порадити щось конкретне на даний момент.
Поделиться310-10-2021 13:00:50
Надійна модель планшета поняття досить відносне, тут потрібно знати які параметри і функції вам особисто важливі в планшеті, щоб порадити щось конкретне на даний момент.
Хочеться взяти планшет з максимально хорошими параметрами і конфігураціями, не на один рік вперед так сказати.
Поделиться410-10-2021 13:03:16
Хочеться взяти планшет з максимально хорошими параметрами і конфігураціями, не на один рік вперед так сказати.
Тоді дійсно потрібно купувати планшет з флагманської серії, щось з високого класу, бо бюджетні варіанти в цьому випадки явно не підійдуть. Тут правда питання в бюджеті, який у вас є на покупку планшета, фінансові можливості адже у всіх людей різні.
Я б міг радити в даний момент нові Епл Айпад міні 2021 https://rozetka.com.ua/ua/planshet-appl … g41556667/ Відмінне рішення за свої гроші, функціонал з запасом на роки вперед буде це вже сто відсотків.
Поделиться509-06-2022 23:26:21
А в каком еще магазине можно посмотреть планшеты? Хочу сыну купить на день рождения.
Поделиться609-06-2022 23:35:13
Есть отличный интернет магазин device market https://dm.kh.ua/ Там вы можете купить любой гаджет и аксессуары к ним. От наушников до приставок. Плюс там отличные цены и покупать в данном магазине действительно выгодно. Так что я рекомендую присмотреть именно там вашему сыну планшет, благо выбор там большой, а цены, как я уже сказала просто замечательные.