Хто знає, де можна купити снопи з квітів у Львові, у цьому місті я не так давно, мало що знаю. Тільки мені потрібен квітковий магазин, який працює до 20:00, заздалегідь дякую за підказки.
Снопи з квітів
Сообщений 1 страница 4 из 4
Поделиться213-06-2022 14:33:10
Що таке снопи з квітів, мабуть, якась сучасна назва? На вулиці Кирила і Мефодія, 1 продаються гарні квіти, ось тільки магазин працює до 18 години, також я не знаю чи є у них снопи з квітів чи ні.
Поделиться313-06-2022 14:33:51
Так ні, це для мене не варіант, кажу мені потрібно купити квіти ближче до 8 вечора. Гаразд спробую сам розібратися, все одно мені букет потрібен на завтрашній вечір, увечері може проїду по квітковим магазинам.
Поделиться413-06-2022 14:36:05
Хто знає, де можна купити снопи з квітів у Львові, у цьому місті я не так давно, мало що знаю. Тільки мені потрібен квітковий магазин, який працює до 20:00, заздалегідь дякую за підказки.
Не треба нікуди їхати, зараз є така послуга як доставка додому, ось тут можна купити снопи з квітів https://kvitna.ua/collection/snopy , вам кур'єр може привезти квіти хоч о 12-й ночі, ну за це потрібно буде трохи доплатити . Ви тільки не розгубіться, асортименти у них великі, втім зайдете на сайт самі побачите.
Такі квіти дружині дарував лише один раз, назва букета Буревій почуттів, ви тільки подивіться які квіти входять до цього букету: Берграс, Жоржина, Глоріоза, Панікум, Піттоспорум, Півонія, Троянда, Троянда піоновідна, Флокс.
Думаю такий варіант вам підійде, квіти завжди привозять свіжі, вони приємно пахнуть, після кожної покупки ви отримуватимете гроші на бонусну картку.